top of page
BRANTT-124.JPG

WIJ MAKEN JOUW ONLINE AANWEZIGHEID STERK EN UNIEK

Waarom Brantt?

  • Social media expert sinds het begin van social media marketing voor bedrijven;

  • Professionele fotografie in huis, wij weten welke foto's jouw bedrijf nodig heeft;

  • Online marketing expert in huis, de strategie gaat verder dan alleen de uitvoering op social media;

  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en strategieën;

  • Laagdrempelig contact via Whatsapp.

TIKTOK •  INSTAGRAM • BEDRIJFSFOTOGRAFIE • BRANDING • MARKETING EVENTS 

Waar we goed in zijn

More About
BRANTT-28.JPG

MEET BRITT

Hiiii, ik ben Britt Raafs, 24 jaar oud en ondernemer in hart en nieren. Het ondernemerschap is er bij mij met de paplepel ingegoten en daar ben ik super dankbaar voor! Mijn beide ouders hebben namelijk ook een eigen bedrijf. Dit heeft mijn passie voor ondernemen veroorzaakt en maakt dat ik overal kansen, bedrijven en groei in zie.

Mijn reis begon op de middelbare school, waar ik al op jonge leeftijd mijn passie voor fotografie ontdekte. Ik begon met het fotograferen van paarden en honden, wat al snel uitgroeide tot een echt bedrijf, want tijdens mijn HBO-opleiding Food & Business ben ik mijn kennis over fotografie en sociale media verder gaan ontwikkelen tijdens stages en met cursussen. Fotografie werd al snel mijn bijbaan en na mijn studie in bijberoep. Inmiddels mag ik al enkele jaren met veel plezier koppels, bruiloften, gezinnen, baby's en bedrijven vastleggen op beeld.

Op 1 januari 2023 nam ik de volgende stap in mijn ondernemers avontuur en voegde ik een nieuwe mijlpaal toe aan mijn carrière met de oprichting van mijn tweede bedrijf: Brantt Socials. Niet gedacht dat ik na 8 maanden al een team zou gaan opbouwen.

MEET AMBER

Hoi! Ik ben Amber, 19 jaar oud en ik ben een echte aanpakker, ik houd ervan om dingen te regelen en te organiseren. Tot voor korte tijd werkte ik altijd in de horeca, alleen werd ik hier niet meer gelukkig van en kon dit mij niet genoeg uitdaging meer bieden. Het was tijd voor iets anders! Ik zette mijn eigen marketing bedrijf op: BRAME. 

 

Al vanaf jongs af aan liggen mijn passies en sterktes bij tekenen, het creëren en alle andere creatieve activiteiten die je maar kan bedenken, daarom ben ik gaan werken bij Brantt! Ik hoop hier nog meer te leren over social media, online marketing en mijn creativiteit volledig te kunnen gebruiken binnen deze aspecten.

 

Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de HBO-opleiding Facility Management aan de HAN. Hier leer ik meer over bedrijven, organiseren en strategieën. Na mijn studie zou ik deze kennis graag willen gebruiken in mijn werk!

bottom of page