top of page

CONTENT FIRST

We kunnen wel zeggen dat we in een 'content first' tijd leven. Je bent tegenwoordig altijd eerst een contentbedrijf, dan pas jouw eigen core business.

Het is belangrijk om een continue zichtbaarheid te hebben bij de juiste doelgroep en wij kunnen jou daarbij ondersteunen.

 

Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor een professionele uitstraling op jouw social media kanalen.

 

Zo kun jij je richten op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor de groei van jouw social kanalen.

Social Media Beheer

SOCIAL MEDIA BEHEER

Jouw bedrijf wil je natuurlijk goed op de kaart zetten, social media is hier een enorm belangrijk aspect in! Als een bedrijf niet of slecht te vinden is op social media, dan zal je sneller neigen naar een bedrijf wat dit wel is. Maar je socials bij houden is best een flinke klus! Elke dag posten, content ideeën verzinnen, foto's blijven maken, er komt behoorlijk wat bij kijken. Wij zijn hier om je daarmee te helpen!

BRANTT heeft verschillende opties als het gaat om social media beheer. Misschien heeft jouw bedrijf al baat bij alleen een consistent Instagram account? Sommige bedrijven vragen juist net iets meer, denk aan een goed lopend Tiktok account en reels op instagram!

 

BRANTT biedt hiervoor verschillende pakketten aan, zo kun jij goed kiezen wat het best past bij jouw bedrijf!

Wij nemen alles voor je uit handen! Afhankelijk van het pakket wat je kiest komen we bij je langs om beelden te maken, of je levert dit zelf aan! Zo kun je precies kiezen hoeveel tijd je erin wilt steken.

 

Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw accounts, we posten consistent over de onderwerpen waar jij akkoord mee bent gegaan en we houden jouw huisstijl aan (of maken die voor je)! Zo ziet jouw account er professioneel en aantrekkelijk uit!

Benieuwd geworden naar ons aanbod?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een gratis vrijblijvend voorstel.
 

BrittRaafsFotografie-82.jpg
Bedrijfsfotografi
BrittRaafsFotografie-21.jpg
BrittRaafsFotografie-21.jpg

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wil jij jouw social media kanalen in eigen beheer houden, maar wil je wel de catchy social proof foto's voor op je kanalen? Dan is de bedrijfs beeldbank jouw perfecte oplossing. Binnen 3 uurtjes ben je voor lange tijd voorzien van mooie en professionele foto's die jouw feed (of website natuurlijk) laten opvallen. Je ontvangt minimaal 50 foto's en daarmee kan je op Social media dus sowieso een kwartaal vooruit!

Met de shoot maken we vaak foto's op de locatie van jouw bedrijf. Hierdoor krijgen de foto's een persoonlijke touch en zien (potentiële) klanten gelijk de locatie. In overleg kunnen de foto's ook in mijn studio of ergens anders gemaakt worden. Tegen het einde van de fotoshoot zoeken we vaak ook nog een mooie buitenlocatie op, bijvoorbeeld een park of een andere natuurlijke omgeving, voor wat extra foto's. Het is ook goed om tijdens de fotoshoot af en toe van kleding te wisselen, zodat de foto's niet allemaal op één dag lijken te zijn gemaakt. Op deze manier krijg je een mooie, gevarieerde verzameling aan foto's die je kunt gebruiken voor je social media of website.

Onze bedrijfsfotografie kost €350,- exclusief btw en exclusief reiskosten buiten gemeente Druten. Wil je het hele jaar verzekerd zijn van genoeg foto's? Vraag dan naar onze voordelige abonnementen.

€350 excl. btw en reiskosten
 

STRATEGIE

Bij Brantt weten we dat elk bedrijf een unieke aanpak vereist en daarom bieden wij een strategie op maat aan. We maken een passende strategie voor jouw bedrijf en geven jou de handvaten om zelf aan de slag te kunnen om van kijkers klanten te maken.


Onze strategieën zijn gericht op het vergroten van jouw online zichtbaarheid bij de juiste doelgroep en het omzetten van volgers naar klanten. We doen uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf en de markt waarin het opereert, om zo de strategie te ontwikkelen die het beste bij jouw bedrijf past.


Daarnaast houden we altijd de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van social media en online marketing in de gaten, zodat we jou de meest actuele en effectieve strategie kunnen bieden.

Met een strategie op maat, inclusief alle uitleg, krijg je zelf de handvaten om alles uit jouw social media kanalen te halen. 


Wil jij ook een strategie op maat voor jouw bedrijf?

 

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een gratis vrijblijvende offerte.

BrittRaafsFotografie-100.jpg
Strategie
BrittRaafsFotografie-90.jpg

TEMPLATES

Naast het beheren van social media kanalen en het maken van bedrijfsfotografie biedt Brantt ook de mogelijkheid om templates te maken voor het social media kanaal van je bedrijf. Hierdoor kun je gemakkelijker en sneller Instagram posts en stories maken die passen bij de uitstraling van jouw bedrijf.


Onze templates zijn volledig op maat gemaakt en sluiten aan bij de branding en tone of voice van jouw bedrijf. Met onze templates bespaar je tijd en zorg je ervoor dat je social media kanalen er altijd professioneel uitzien.


Welke templates krijg je?

  • Een invulbare contentkalender

  • 4 feed post ontwerpen

  • Profielfoto ontwerp (indien van toepassing)

  • Story highlight covers ontwerp


Alle ontwerpen zijn makkelijk zelf aan te passen met Canva.

€85

Templates
BrittRaafsFotografie-96.jpg

UGC

Later meer.

BrittRaafsFotografie-96.jpg
UGC
bottom of page